Vloerverwarming

Vloerverwarming geeft een gelijkmatige warmte af die energiebesparend is en ervoor zorgt dat u een aangenamer gevoel van warmte heeft als bij conventionele radiatoren. 
Er zijn verschillende mogelijkheden om uw vloerverwarming te realiseren. Wij zoeken altijd naar de beste en voordeligste oplossing die bij uw wensen past. 
We kunnen uw vloerverwarming frezen in cementdekvloeren of op draadstaalmatten aanleggen. U kunt ons inhuren voor alleen het frezen van de sleuven of voor de complete installatie.  

Diamantboren

Wij boren gaten tot 600 mm in steenachtige materialen zoals: beton, steen, asfalt en natuursteen. Gaten voor onder andere afzuigkappen, wasdrogers, ventilatoren, schoorsteen/gaskachel doorvoeren en nog veel meer. Dit kan horizontaal, verticaal of zelfs diagonaal worden geboord. Als er geen plek is om van boven af te boren, gaan wij gewoon van onder naar boven. Ook handig voor bijvoorbeeld spotjes.
In stenen muren kunnen we met een droogboor systeem gaten boren met bijna volledige stofafzuiging.
Wanneer u een gat door een betonnen vloer of muur wilt hebben, wordt dit gedaan met een water gekoelde boormachine. Dit kan in combinatie met een waterstofzuiger om vrijgekomen boorslib zoveel mogelijk op te zuigen, zoals in afgewerkte ruimtes.
Ook kunnen wij spouwventilatiegaten boren inclusief het leveren en plaatsen van ventilatieroosters/renovatiekokers. Als u last heeft van vocht of nare luchtjes in bijvoorbeeld een kruipruimte of kelder zult u na het plaatsen van een  renovatierooster hier veel minder last van hebben.

Betonzagen

 Wij zagen in wanden van steen of beton voor bijvoorbeeld deur of raam uitsparing of complete muur doorbraken. Daarbij kunnen wij ook passende water en stof beperkende maatregelen nemen zodat er minimale overlast is voor u als klant. 
In vloeren zagen kunt u denken aan trapgaten, convectorputten, dilatatievoegen, kruipluiken of lichtkoepels.
Gezaagde sparingen kunnen desgewenst door ons gesloopt en afgevoerd worden. Alles wordt geregeld!

Sleuvenfrezen en Dozenboren

 Stofarm sleuven frezen is geen probleem voor Porton. In muren voor bijvoorbeeld elektra, water, afvoer en gas leidingen. Wij zorgen ervoor dat de sleuven altijd breed en diep genoeg zijn voor de te maken installatie. Maar ook dozenboren voor elektra inbouw schakelmateriaal is mogelijk in betonmuren met watergekoelde boormachine en in steen met stofafzuiging. Passende maatregelen worden getroffen om de overlast tot een minimum te beperken.