Ga naar de inhoud

De vloerverwarming specialist in regio Twente

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op voor
al uw vragen of opmerkingen.

Veelgestelde vragen

Vloerverwarming is een systeem waarbij warm water door buizen onder de vloer circuleert, waardoor de vloer gelijkmatig wordt verwarmd.

Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, hogere energie-efficiëntie en biedt meer ruimte en designmogelijkheden omdat er geen radiatoren meer nodig zijn.

Vloerverwarming kan worden geïnstalleerd in zowel nieuwbouw als bestaande woningen, afhankelijk van de beschikbare ruimte en vloerconstructie. Onze experts kunnen uw specifieke situatie beoordelen.

Ja, vloerverwarming is over het algemeen energiezuiniger dan traditionele verwarmingssystemen, omdat het op lagere watertemperaturen kan werken en een gelijkmatige warmteverdeling biedt.

Vloerverwarming heeft wat meer tijd nodig om op te warmen dan radiatoren, maar het biedt een gelijkmatige en langdurige warmte.

 

Vloerverwarming vereist weinig onderhoud. Het is belangrijk om de verdeler en de pomp regelmatig te controleren en te laten onderhouden door een vakman.

Vloerverwarming biedt gelijkmatige warmteverdeling, meer ruimte en designmogelijkheden, verhoogt de energie-efficiëntie en vermindert stofcirculatie in vergelijking met radiatoren.